Via Vai Schoenen

Via Vai Schoenen

Via vai schoenen en sneakers staan bekend om de de hoge kwaliteit en slijtvastheid. Ook de espadrilles en ballerina’s van Via Vai zijn gemaakt van duurzame materialen met een ideale pasvorm; italiaans ten top! Sneakers worden vaak on-the-go en in vrije tijd gedragen door veel vrouwen. Naast dat de schoenen hier heel geschikt voor zijn wordt vaak vergeten dat Via Vai schoenen ook perfect bij meer chique gelegenheden gedragen kunnen worden!

Combineren

In de zomer en lente zijn de luchtige Via Vai espadrilles, mocassins en instappers heerlijk om op te lopen, in de herfst en winter zijn de warme sneakers of laarzen perfect om te dragen. Er is in ieder geval genoeg keuze voor de juiste schoen bij jouw outfit. Heb je ook de hogere sneakers al gezien? Niet alleen zien ze er stoer uit; ze maken je ook nog een stuk langer zonder vervelende hak.

Kleuren

Ook bij de via vai schoenen zie je de traditionele italiaanse kleuren terugkomen. Er wordt veel gebruik gemaakt van bruintinten in combinatie met zwart (donker) en wit (licht). Ook zie je steeds vaker zilveren en gouden schoenen verschijnen. Deze kunnen jouw outfit nét even van dat extra accent voorzien waar je naar op zoek was! Een mooie witte broek combineert perfect met gouden óf zilveren sneakers.