Via Vai Pumps

Via Vai Pumps

Via Vai pumps zijn dé ideale schoenen met hak: Ze zitten enorm comfortabel en zien er erg chique uit. Met de italiaanse pasvorm hoef jij je geen zorgen te maken om pijnlijke voeten, via vai pumps hebben een zeer fijn draagcomfort en zijn enorm makkelijk aan te trekken. Ondanks dat laten de pumps nog steeds je voeten slanker en eleganter lijken, Het lijkt of je veel langere benen hebt!

Variatie

De pumps van Via Vai zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, van beige tot donkere tinten; alles valt eenvoudig te combineren met jouw favoriete outfits. Je kunt de veelzijdige schoenen dragen naar feesten en partijen maar ook naar je werk. Op kantoor zou je bijvoorbeeld beige pumps mooi kunnen combineren met een zwarte of juist een witte blazer.

Doordat je geen hoge sokken hoeft te dragen in combinatie met pumps kun je er ook voor kiezen om een bijvoorbeeld een mooi enkelbandje te dragen die goed combineert met je schoeisel. Een gouden enkelbandje kan erg mooi staan op bijvoorbeeld rode pumps.

Pumps met sleehak

Ook vind je steeds meer pumps met sleehak in het assortiment van Via Vai! Sleehakken lopen erg lekker en zorgen er ook nog eens voor dat je je kuitspieren traint. Net als de normale pumps zitten de sleehakken erg comfortabel en kun je ze gemakkelijk aan- en uittrekken. Probeer een sleehak eens te dragen in combinatie met een neutrale broek; zo vallen ze extra op en komen ze goed tot hun recht!