Via Vai Sneakers

Via Vai Sneakers

Via Vai sneakers zijn dé ideale schoenen: Ze zitten enorm comfortabel en zien er erg chique uit. Met de italiaanse pasvorm hoef jij je geen zorgen te maken om pijnlijke voeten, via vai sneakers hebben een zeer fijn draagcomfort en zijn enorm makkelijk aan te trekken. Ondanks dat laten de sneakers nog steeds je voeten slanker en eleganter lijken, Het lijkt of je veel langere benen hebt!

Variatie

De sneakers van Via Vai zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, van beige tot donkere tinten of juist een printje; alles valt eenvoudig te combineren met jouw favoriete outfits. Je kunt de veelzijdige schoenen dragen naar feesten en partijen maar ook naar je werk. Op kantoor zou je bijvoorbeeld beige sneakers mooi kunnen combineren met een zwarte of juist een witte blazer.

Doordat je geen hoge sokken hoeft te dragen in combinatie met sneakers kun je er ook voor kiezen om een bijvoorbeeld een mooi enkelbandje te dragen die goed combineert met je schoeisel. Een gouden enkelbandje kan erg mooi staan op bijvoorbeeld zwarte sneakers. Je vindt steeds meer sneakers in het assortiment van Via Vai! Probeer ze eens te dragen in combinatie met een neutrale broek; zo vallen ze extra op en komen ze goed tot hun recht!