Via Vai Sandalen, Pumps en Instappers

Via Vai Sandalen, Pumps en Instappers

Sandalen zijn zeer geschikt voor de lente- en zomermaanden. Ze zijn heerlijk luchtig en zorgen ervoor dat jij nooit te warme voeten krijgt. Via Vai sandalen zijn ook perfect om te dragen naar je werk, net als pumps! Ze voelen zacht aan je voeten maar zien er dankzij het Italiaanse design erg stijlvol uit. Hierdoor hebben je collega’s vaak niet eens door dat jij sandalen draagt. Met Via Vai sandalen zie jij er ook deze zomer en lente modieus uit zonder dat je aan comfort in hoeft te leveren.

Kleuren

Via Vai maakt voor haar sandalen veel gebruik van bruine en zwarte kleuren. Wat betreft materiaal wordt er meestal gekozen voor leer of suède. De kleuren en materialen zijn erg eenvoudig te combineren met verschillende outfits waardoor je met één paar al genoeg combinaties kunt maken! Probeer eens een bruine Via Vai sleehak in combinatie met een zwarte luchtige pantalon of zwarte sandalen met een platte zool en een oranje rok.

Sandalen met sleehak

De sleehak is weer terug uit de 70’s! Niet alleen lopen ze erg lekker, je lijkt er ook nog eens veel langer door (8 tot 10 centimeter!). Door vaak een sleehak te dragen train je de spieren in je kuiten; bonus! Je kunt dankzij het perfecte ontwerp en comfort Via Vai sleehakken gemakkelijk een dag dragen zonder last te krijgen van je voeten. Je kunt de sleehakken extra laten opvallen in je outfit door voor de rest een eenvoudige, monotone kleur te kiezen. Laat iedereen zien dat jij echte Via Vai sleehakken draagt!